Skolbesöksveckan

Välkommen att besöka oss måndag den 19 november. Vi kommer att visa vår skola och ni kommer att få träffa lärare och elever från våra program Ekonomiprogrammet, Naturvetenskapsprogrammet, Samhällsvetenskapsprogrammet, och Teknikprogrammet. Ni får även möjlighet att lyssna på årets talare 2016, en föreläsning om att sätta egna mål och nå sina drömmar med Tobias Karlsson. Vi bjuder på lunch och ordnar busstransport till och från respektive skola. Dagen är uppdelad i två grupper kl 9.00 och kl 10.00.

Måndag den 19 november med start kl 09.00 på Minervagymnasium

Bussar hämtar elever, lärare och syv från Bräntbergsskolan, Carlshöjdsskolan, Hagaskolan, Grubbeskolan, Västangårdsskolan, Ålidhemsskolan/Sjöfruskolan (med avgång från Ålidhemsskolan), Språkskolan med avresa ca klockan 08.30. Vi bjuder på lunch och anordnar busstransport åter till respektive skola ca klockan 13.30.

Måndag den 19 november med start kl 10.00 på Minervagymnasium

Bussar hämtar elever, lärare och syv från Ersängsskolan, Hannaskolan, Waldorfskolan, Engelska skolan, Linnéaskolan, Obbola skola, Primaskolan, Prolympia, Hörnefors centralskola, Sävar skola, Storsjöskolan, Tegs Centralskola med avresa ca klockan 09.00. Vi bjuder på lunch och anordnar busstransport åter till respektive skola ca klockan 14.30

Kranskommuner

Hammarskolan, Artediskolan, Castorsskola, Tundalsskolan och Renforsskolan är välkomna till besöket som startar kl 10.00. Mer information kommer när ni har anmält er.

Varmt välkomna, hoppas vi ses!

Anmälan gör ni på länken nedan:

Följ oss gärna på Instagram